https://www.premiumpet.si/v.aspx?uid=c0dd90fd-47b2-43bc-8f31-d9e270353cf1

ODKRIJTE RAZNOLIKOST GIMBI IZDELKOV

 

Gimborn je vedno namenil posebno pozornost majhnim glodalcem in okrasnim zajcem. Posebej za njih je oblikoval linijo izdelkov pod blagovno znamko Gimbi, ki zadovoljujejo prehranske potrebe glodalcev; cilj je ponudba popolne,  zdrave in ustrezne hrane ter okusnih prigrizkov, ki bodo brez nevarnosti za zdravje »pocrkljali« majhne prijatelje. Pri glodalcih gre za raznolike potrebe, odvisno od vrste, zlasti pri prehrani kuncev in morskih prašičkov previdnost ni odveč, saj je za njih ugodna le hrana rastlinskega izvora.

Bogata ponudba stelje za vsako higiensko potrebo. Gimborn je poglobljeno preučil značilnosti mnogih materialov in arom za sestavo ugodne stelje. Izbirate lahko med različnimi steljami, odvisno od potreb vašega ljubljenčka. Na voljo so stelje iz stisnjene slame, trepetlike, ostružkov, lesa in koruznih storžev. Gimborn je posebno pozornost namenil zmanjšanju prahu, ki lahko pri živalih povzroča vnetja dihal. Zelo pomembna je higiena, in sicer redna menjava stelje.

Gorsko seno s korenčkom je obogateno z ročno nabranimi zelišči z zelenih pašnikov Črnega gozda. Idealno za kunce, morske prašičke, činčile in majhne glodalce. S pomočjo  metode sušenja na vročem zraku seno dosega popolno ohranjanje hranilnih snovi in vitaminov; z nizko vsebnostjo beljakovin in visokim deležem vlaknin, gorsko seno spodbuja pravilno delovanje prebavil, obrabo zob, spodbuja žvečenje in odstranjevanje zaužitih dlak. Na ta način je dnevna prehrana bolj raznolika in uravnotežena. Okusni koščki korenčka naredijo seno še bolj slastno...!

 

S klikom na sliko raziščite asortiman proizvodov.