https://www.premiumpet.si/v.aspx?uid=ba01ac98-1e11-4743-bf54-bfc7f7e61937

Božična Premium Pet čarovnija

Vemo, kaj bi Premium Pet hišni ljubljenček rad našel pod božičnim drevescem


Dragi prijatelji,

prošel je čas, ko bomo s praznovanjem in obdarovanjem pričakali leto 2022...
Leto, ki je izteka, je bilo polno izzivov, a tudi lepih trenutkov, ki smo jih preživeli s svojimi družinami in prijatelji.
Hišni ljubljenčki so del naših družin in so vedno dobrodošli v Premium Pet poslovalnicah, kjer se z ljubeznijo in odgovornostjo trudimo zagotoviti vse za njihovo dobro počutje in brezskrbnost vas, ki živite z njimi.
Za prihajajoče praznike smo iz izbora zanesljivih in kvalitetnih izdelkov pripravili ponudbo daril, ki so uporabna in zabavna za naše ljubljenčke.

 

Priboljški. Imate radi priboljške? Vsi jih imamo radi. Izberite priboljške, ki bodo po sestavi, potrebah in navadah primerni za vašega hišnega ljubljenčka in seveda ne pozabite vključiti njihove kalorijske vrednosti v dnevni vnos kalorij vaše živali. Če so kosmati člani vaše družine glodalci, ima Bunny širok izbor izjemno okusnih in koristnih priboljškov. Poleg tega, da so slastni in zdravi, priboljški krepijo čustveno vez z našimi ljubljenčki: ali obstaja kaj lepšega kot to, da dajemo in nagrajujemo? Mi si želimo, da bi bili hišni ljubljenčki srečni, oni pa si želijo biti razvajani, spoštovani in ljubljeni.

 

Woof so izredno kakovostna, praktična in lepo oblikovana ležišča iz Nizozemske: udobje za vaše ljubljenčke in obenem izjemen kos, ki se bo lepo podal k vašemu stanovanju.

Žogice! Ni hišnega ljubljenčka, ki bi se lahko uprl kotalečemu izzivu. Pazljivo raziščite ponudbo - našli boste tudi žogice po znižani ceni.

Prehranska dopolnila so podpora zdravju in nujna pomoč v stresnih situacijah: z 12 % popustom si zagotovite prehranska dopolnila, ki bodo med prihajajočimi prazniki okrepila imunski ali mišično-skeletni sistem, izboljšala prebavo, stanje kože ali pomirila vašega ljubljenčka. Za decembrske izlete, bivanje v neznanih hotelih in kot preventivo pred nenadnimi glasnimi hrupi priporočamo VetaPro Calmatonin, namenjen pomirjanju psov v stresnih situacijah. Če vaš pes ali mačka trpita za kroničnimi boleznimi, poiščite podporo v izdelkih VetaPro za srce, jetra, ledvice ali živčni sistem.

Če svojega ljubljenčka hranite z briketi Brit, mu ponudite nove izdelke Brit Fresh po 30 % nižji ceni. Brit Fresh vsebuje visok odstotek svežega mesa v kombinaciji z žiti, zelenjavo in zelišči.

Poiščite konzerve, higienske izdelke, izdelke za čiščenje in nego tačk...
Premium Pet ponuja pisan svet daril in uporabnih izdelkov. Obiščite nas, poiščite izdelke, preberite deklaracije, vprašajte naše svetovalce... in se obvezno slikajte s svojim srečnim ljubljenčkom in nam pošljite fotografije!

*Nekatere akcije lahko izkoristite samo v poslovalnicah*

 

Zdravje in sreča vašega ljubljenčka sta največkrat odvisna od prehrane – za nasvet o prehrani povprašajte naše prehranske svetovalce, v decembru pa smo za vas pripravili tudi akcijo najbolje prodajanih izdelkov N&D brez žit, ki so nenadomestljivi v kategoriji ultra premium hrane.

Za mačke, ki uporabljajo hrano N&D, lahko po znižani ceni dobite tudi odličen in izjemno učinkovit Biokat’s posip – odlična kombinacija za zadovoljitev osnovnih potreb na najvišji ravni.

V tem snegu in mrazu je zelo pomembno, da za svojega ljubljenčka izberite primerna oblačila. Lahko izberete dve - eno toplejše in drugo nepremočljivo ali jakno in puli ali pulover in ogrinjalo (možnosti je veliko) in cenejšega dobite z 20% popustom.

 

 

Ne pozabite: oblačila niso le modni dodatek: ogrejejo, zaščitijo in razveselijo vašega ljubljenčka, kadar je zunaj hladno in vlažno. Če je lepo in v skladu z vašim stilom boste še bolj uživali skupaj na prostem.

Zima je idealen čas, da se bolj posvetite svojemu akvariju, ga osvežite z novimi prebivalci in okraski, ali ja – zakaj pa ne! - začnete postavljati nov akvarij in v svoje življenje vnesete lepoto vodnega sveta.

Da bo začetek lažji, v Premium Pet trgovinah poiščite akvarij in opremo po vaši meri, nekatere lahko do 31. decembra dobite po 12 % nižji ceni.

V nekaterih od naših poslovalnic lahko izberete tudi ribice. Naši svetovalci vam bodo seznanili s pomembnimi informacijami o njihovem življenjskem okolju, z zahtevnostjo njihovega vzdrževanja,
prilagodljivostjo in vam pomagali izbrati stanovalce, ki si lahko delijo življenje v istem akvariju.

 

Vsak ljubljenček je Premium Pet.

Vaš Premium Pet