POMLAD, LJUBLJENČKI IN MI

Prihod pomladi vam in vašemu ljubljenčku zagotovo privabi nasmehe in dobro voljo. Zaradi lepega vreme boste dlje ostali zunaj. Pripravite se pravočasno, zaščitite svojega ljubljenčka, redno spremljajte in pregledujte ter se odzovite na spremembe, ki jih opazite!

 

IZKORISTITE DO 50% POPUST NA POLETNI PROGRAM

Vaš pes lahko prav tako kot vi, dobi toplotni udar. Poiščite popolno rešitev, da svoje hišne ljubljenčke rešite pred vročino, jih ohladite in vrnete v normalno stanje.  Toplotni udar pri psih se lahko hitro razvije zaradi izpostavljenosti visokim temperaturam, vlagi in slabemu prezračevanju. Izkoristite do 50% popusta na poletni program in pravočasno pripravite rešitev za vroče poletne dni.

ITALIJANSKA KAKOVOST, IZJEMNO UDOBJE

Izkoristite daljše dni in toplejše vreme za potep z vašim štirinožnim prijateljem in uživajte z njim v prebujajoči se naravi.

  ZAŠČITITE SVOJE HIŠNE LJUBLJENČKE PRED BOLHAMI IN KLOPI

 

Če svojega ljubljenčka niste zaščitili pred bolhami in klopi, to storite takoj.

 

SPOMLADANSKO IZPADANJE

  Mnogi lastniki psov in tudi mačk, spomladi trpijo zaradi izpadanja dlake in striženja svojih hišnih ljubljenčkov. Nekateri ljubljenčki niso ljubitelji krtačenja in striženja, drugi pa nimajo možnosti iti k profesionalnemu frizerju. Ne smete pa dovoliti, da se dlaka vašega psa zanemari. Raziščite našo ponudbo krtač in izdelkov proti izpadanju ter negujte dlako vašega ljubljenčka.
Vsakodnevno krtačenje vaših ljubljenčkov ter redna nega psov pripomoreta k odstranjevanju nečistoč z dlake in kože, zaradi česar je dlaka vašega ljubljenčka bolj sijoča, urejena in kakovostnejša.

POTOVANJE S HIŠNIM LJUBLJENČKOM – Kaj moremo vedeti

  1. Poskrbite za varnost svojega ljubljenčka
Tako kot ljudje, se morajo živali med vožnjo počutiti udobno in varno. Nujna je uporaba ustrezne zaščitne opreme, ki je odvisna od hišnega ljubljenčka, kot so denimo pasji sedeži, transporterji, varnostni pasovi in podobno.
Hišni ljubljenček nikoli ne sme biti na sovoznikovem sedežu ali hoditi po vozilu.

2. Navadite svojega ljubljenčka na potovanja
Zelo pomembno je, da se živali navadijo na potovanja in vedo, kaj jih med njimi čaka
Najhuje je, če jih nepripravljene šokira kakšna zelo dolga pot. Takšna presenečenja lahko razvijejo tesnobo, živčnost in agresijo. Če se pripravljate na daljšo pot, je pripravek, ki lahko ublaži tesnobo Calmatonin, o katerem si lahko več preberete na povezavi.
3. Pakirajte pravočasno
Ni konec sveta, če pozabite svojo najljubšo srajco ali fotoaparat, toda stvari, ki jih vaš ljubljenček potrebuje, morate odnesti.
Sem spadajo voda in hrana, prigrizki, igrače za živali, dokumenti o lastništvu in cepljenju, njihova zdravila itd.
Najbolje je, da nekaj dni, tudi teden dni pred potovanjem naredite seznam, kupite nahrbtnih ali torbo, ki bo namenjena le vašemu ljubljenčku in vanj pospravite vse s seznama.
4. S seboj prinesite nesite dovolj hrane in vode
To je najpomembnejše. Pomanjkanje hrane in vode na dolgih potovanjih lahko vznemiri hišne ljubljenčke in spremeni njihovo običajno vedenje. V ekstremnih razmerah na cesti lahko ogrozi njihovo zdravje in življenje ( na primer pomanjkanje vode v zelo vročem vremenu).