Originalna hrana Fish4Dogs: enostavna, zdrava, okusna formula brez žit.

Narejena iz rib, krompirja (ali sladkega krompirja) in graha. Na voljo v več okusih:losos, bela riba, sardine in različicah za  pritlikave pse (toy)  in mladiče (puppy).

 

FINEST SALMON (losos)

Naša formula za odrasle pse z lososom je narejena iz  čudovitega, kvalitetnega norveškega lososa.  Losos je vrhunska mesnata riba, naravno bogata z omega 3 maščobnimi kislinami, ki imajo veliko blagodejnih učinkov, med drugim pomagajo pri ohranjanju zdrave kože in sijoče dlake.

 

FINEST WHITE FISH (bela riba)

Naša formula za odrasle pse z belo ribo je narejena iz različnih sezonskih visokokakovostnih vrst bele ribe, ulovljenih v bogatih ribolovnih območjih severnega Atlantika. Bela riba vsebuje omega 3 maščobne kisline, ki imajo veliko blagodejnih učinkov, kot sta med drugim lajšanje prebave in podpora splošnemu zdravju črevesja.

 

FINEST SARDINE (sardine)

 

Naša formula za odrasle pse s sardinami je narejena iz sladkega krompirja, ki je slastna alternativa belemu krompirju, in sardin iz trajnostnih virov. Sardine so naravno bogate z omega 3 maščobnimi kislinami, ki imajo veliko blagodejnih učinkov in so tudi odlična podpora pri ohranjanju zdravih sklepov.