Category image

N&D Ancestral Grain

N&D Ancestral Grain je edina hrana z zagotovljeno nizkim glikemičnim indeksom, zahvaljujoč nizki vsebnosti starodavnih žit, ovsa in pire.

Za pse so v liniji Ancestral Grain na voljo proizvodi z beljakovinami piščanca in jagnjetine, izstopajo pa posebne vrste hrane namenjene hranjenju različnih starosti psov: od Starterja za najmlajše mladiče, ki ga nadomestimo s hrano Puppy za mladiče, do Adult hrane za odrasle, vključno z Neutered hrano za sterilizirane/kastrirane in  Light varianto, vse do hrane za starejše pse, z razmerjem beljakovin in maščob, idealnih tudi za najstarejše pse.
Ancestral Grain hrana za mačke je idealna za prehod iz hrane z večjo vsebnostjo žit na prehrano z večjo vsebnostjo beljakovin, vendar se zaradi odličnega razmerja med beljakovinami in ogljikovimi hidrati veliko mačk ni odločilo za spremembo in s tem prehod. Rade jedo tudi Neutered hrano iz te linije, čeprav vsebuje nižjo vsebnost maščob in več vlaknin – s svojo sestavo ta hrana podpira mačke pri ohranjanju telesne teže, zaradi sprememb hormonskega statusa, ki nastane po sterilizaciji/kastraciji mačk in psov.